Blogs

De beoordelingen van de laserpen

De beoordelingen van de laserpen

Ik heb een aantal recensies van deze laserpen (https://www.laserkopen.com/) gezien. Ik ben het er niet mee eens. Het dradenkruis dat u selecteerde, leek geen invloed te hebben op de nauwkeurigheid - strikt de voorkeur. (Als je er geen hebt voor je 10/22 - pak er meteen een - werk dan geweldig en superleuk !!) Voor alle slijtage die ik heb aangebracht op dit kleine gezichtje heeft het opmerkelijk goed standgehouden. Mijn geweer viel onlangs van de tafel af, ik weet dat ik het weet (iemand anders lette niet achter hen op), maar in elk geval viel het plat met het zicht in het grind. Met de blauwe laser kunt u zich aanpassen aan niveaus van uitgangsvermogen. De laatste keer dat ik de twee samen had uitgelijnd was meer dan twee maanden en 300 rondes geleden. Ik probeerde alleen maar de veren in het batterijcompartiment uit te buigen, denkend dat dit het probleem was. Geen manier om hier toegang toe te krijgen zonder de hele beugel van de beugel te verwijderen. Ik zal waarschijnlijk proberen het op dat moment aan te scherpen of kan investeren in een betere. Het heeft niets op de opklapbare stofhoezen beschikbaar tegen de hogere kosten, maar werkt goed genoeg om het te beschermen in de hoes.

Het neemt ook heel weinig railruimte in beslag. Als een groene puntlaser voor een geweer is dit ding echter niet erg de moeite waard. Tot nu toe is alles goed, en niet overdreven duur. Ik zou graag willen dat dit ding een aan / uit-schakelaar heeft, waardoor het een vijfsterrenproduct zou worden.

De 20000mW laser (https://www.laserkopen.com/blog/n-230.html) werkte in het begin prima. Toen merkte ik dat het niet zou worden ingeschakeld, tenzij ik de knop verschillende keren in- en uitdrukte. Als een op zichzelf staande laserpen is dit ding het geld waard. Ja, ik had een nieuwe batterij ..... Hoe dan ook, goed voor een paar opnames en begon opnieuw te gebeuren. Ik ging naar huis en verwijderde de drukschakelaar en zette de knopschakelaar aan, lijkt elke keer weer te werken.

Ik wens de wijzerplaat omdat er geen schakelaar is, van hogere kwaliteit omdat je deze laserpen telkens moet gebruiken als je het zicht gebruikt. Anders dan dat, het monteert relatief stevig (het heeft slechts een dwarsbalk voor Weaver / Picatinny rails, de andere schroef is slechts een drukplaat die het compatibel maakt met een van beide). De stofkap is meer voor opslag dan voor gebruik in het veld - het is te moeilijk om op te stijgen en past niet erg goed (te strak) achterover.

Als het netvlies er "fuzzy" uitziet, hebt u waarschijnlijk het uitgangsvermogen te hoog voor de huidige lichtomstandigheden, draai het naar beneden. Als je dit op je geweer plaatst, gebruik dan de open cirkel en open het vuur! Ik klaag echter niet, want 12ga naaktslakken zijn de ultieme test voor dit reflex zicht dat dit ding de tweede keer met vlag en wimpel heeft doorstaan ​​* klop op hout * In het algemeen als een groene laserpen 5mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9669.html), is dit geweldig voor het geld, als een geweerlaser, wil je dit misschien vermijden en iets kwaliteit krijgen. Mijn eerste gevecht met dit reflex gezicht was eerst geweldig, maar tijdens mijn tweede reis naar het bereik ging dit ding op me in de val en zou gewoon niet oplichten omdat de terugslag van mijn 12 meters het had gedood. Wees echter niet bang, ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Amazon en was in staat om de eerste met een briesje terug te sturen.

Er is geen snelle ontkoppeling (QD) op deze groene laserpen, dus als je een precisiegeweer gebruikt dat een probleem zou kunnen zijn, afhankelijk van je voorkeuren, maar gezien het feit dat ik dit op een jachtgeweer heb gemonteerd, zal ik niet klagen. De vier verschillende reticles hier zijn fantastisch en zeer eenvoudig om een ​​echte eenvoudige keuzeschakelaar te selecteren die benadrukt welk dradenkruis dat is.

Ik vind de cirkelvormige roos zelf leuk omdat ik vind dat het een goede weergave is van de spreiding die mijn jachtgeweer kan bedekken, zelfs met naaktslakken. Ik kocht dit om het eens te proberen op mijn 12 gauge jachtgeweer. Ik wilde iets beters dan laserpennen, maar wilde geen bereik. Ik zou niet blijer kunnen zijn. Ik jaag hiermee op herten en heb er nog geen gemist. Instelbaar uitgangsvermogen is goed voor opnamen in de vroege ochtend en in het midden van een zonnige dag. Ik heb het in alle weersomstandigheden gehad en is erg robuust, geen problemen.

De eerste die ik kreeg, was een laser van 50000mW van militaire kwaliteit (zoals je er zwarte ballonnen mee kon laten knallen, en het werkte tot enkele kilometers 's nachts.) De 2e en 3e die ik kocht waren in vergelijking erg teleurstellend. een drukschakelaar of standaard aan / uit-schakelaar op de achterkant, railmontage en opwaartse / neerwaartse, links / rechts aanpassingen van de winddruk.

50000mW laser pointer

Dat waren de objectieve feiten over de aanblik. Sommige mensen hebben geluk gehad met het handhaven van een nul. Ik geef er de voorkeur aan dichter bij mijn oog te monteren, zelfs met een rail over de volledige lengte. Het werkt op donkere reeksen (ik zou dit niet willen voorstellen voor verdediging of bestrijding) en de vier dradenkruisen is een leuke functie, maar ik vond in goed belichte omstandigheden dat ik het doel sneller kan krijgen met mijn laserpennen (standaard met het MP 15-22). Aan de andere kant, ik ben raar bovengemiddeld bij het snel neuzen van mijn ijzers. Het ziet er wel cool uit op het wapen. Op die manier zal ik het niet verward maken met mijn andere lasers. Wees echter niet bang, ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Amazon en was in staat om de eerste met een briesje terug te sturen. De laatste keer dat ik de twee samen had uitgelijnd was meer dan twee maanden en 300 rondes geleden.

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Revista Discover para agregar comentarios!

Unete Revista Discover

Ultima acttividad

No os perdáis bajo ningún concepto las 117 mejores frases viajeras de la red!

https://saldelarueda…
Sal de la Rueda and Hernan Díaz joined Revista Discover
Hace 8 horas
Hernan Díaz posted a blog post
Ya han pasado varias semanas desde la quiebra de Thomas Cook, aunque a nadie le ha cogido por sorpr…
Hace 13 horas
Justin F posted blog posts
ayer
Piero posted a blog post
Inundan las calles, las plazas, los aeropuertos y las estaciones. Cantan guitarra en mano en los bu…
Sábado
Piero actualizó su perfil
Sábado
nosunalenube actualizó su perfil
Miércoles
nosunalenube ahora es miembro de Revista Discover
Miércoles
Vane posted a blog post
Ya quince días han pasado, desde que mi pequeña, gran guerrera decidió salir al exterior, fueron cu…
8 de Oct.
Mariano Cabrero Bárcena posted a blog post
 “Beber por beber, ¡qué importa! hacerlo sin moderación”, responden los jóvenes al dialogar uno con…
7 de Oct.
Retiros de Yoga posted a blog post
Te presentamos una manera diferente de viajar. Somos creadores de experiencias transformacionales.…
7 de Oct.
Retiros de Yoga ahora es miembro de Revista Discover
7 de Oct.
Más...