Blogs

De nauwkeurigheid van de laser

De groene laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html) blijft uitgelijnd, zelfs nadat ik een 1000 ronden door mijn pistool heb geschoten. Ik zou een stabieler platform aanbevelen voor meer precisie. Gelukkig is de laser zo helder dat hij nog steeds functioneel is. Het tweede probleem is de interne pakking die de middelste behuizing op de voorplaat vasthoudt. Ik moet de schroeven van de behuizing losdraaien en af ​​en toe terugduwen. Nadat ik het op het pistool had gekregen (30 seconden), bracht ik het snel in het vizier en stond ik klaar om naar het bereik te gaan. Ik hou van het vermogen om het in een flitsmodus te zetten. Al met al is dit een geweldig klein gezicht. De steunen waren niet moeilijk om uit te wisselen en het toestel werd in minder dan 10 minuten geïnstalleerd.

Ik wist niet zeker of dit een goed product zou worden na het lezen van enkele andere beoordelingen. Ik denk echter dat dit over het algemeen een goed product is. Het eerste item dat ik kreeg, werkte echter niet goed als het tactische lampje brandde met een knipperende laser. Ik heb niet geprobeerd de batterij te vervangen. Ik kon vanaf de onderkant van het apparaat rechtstreeks in het batterijvak kijken. Ik was erg teleurgesteld en stond op het punt om het terug te sturen naar JETLASERS totdat ik dit rechtstreeks belde. Ook moet ik vermelden dat ik dit toestel aan mijn M & P 9mm heb bevestigd. Ik heb ongeveer 600 rondes met het licht eraan bevestigd. Ik sta 6ft lang het licht vloog minstens een voet over mijn hoofd en smakte de grond. Ik ben een beginnende schieter, dus je kunt je voorstellen dat mijn nauwkeurigheid direct uit de doos niet precies was wat je op Top Shot zou zien.

Ik kocht deze 50mW laser (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9655.html) van andere winkels. Het was eenvoudig te installeren op mijn Kel Tek PF9 met de railgeleiders die uit de fabriek werden verzonden. De installatie van de batterij was een beetje lastig omdat ik bang was dat ik de draden zou strippen vanwege alle negatieve berichten over het batterijcompartiment. Ik ontdekte dat als je de batterijkap aanbrengt en met je duim recht naar beneden drukt totdat hij er bijna vanzelf uitgelijnd op klikt. Ik steunde het een halve slag en ging toen verder met het licht in te schroeven. Het lijnde recht omhoog met behulp van die methode. Nadat ik er met mijn duim op had gedrukt en die eerste klik hoorde, ging het als een toovermiddel naar binnen. Neem gewoon de tijd en probeer de klik-klik-methode. Het scheen zelfs door een glazen deur, door een afgeschermde veranda, en was zichtbaar op ceder takken bij 100 meter in de schemering.

Mijn vinger was net lang genoeg om de knop te bereiken. Ik controleerde de batterijkap om er zeker van te zijn dat ik de draden niet afhaalde. Ik moet zeggen dat ik een beetje ongerust was over het kopen van deze laser omdat de prijs zo laag was op JETLASERS in vergelijking met alle lokale wapenwinkels en grote kistwinkels hier in KC. Ik zag een schakelaar onder de rand van de batterijkap. Ik heb er sindsdien geen problemen meer mee gehad. Ik moet iets vinden om het pistool op te zetten om het stabieler te houden voordat ik kan zeggen of het heel goed nul houdt. Mijn primaire motivatie voor het krijgen van een pistool was voor zelfverdediging, en de twee dingen die je nodig hebt in een kritieke situatie van zelfverdediging zijn snelheid en nauwkeurigheid.

Ik heb niet het meest gestage doel, maar ik kan nog steeds goed genoeg fotograferen. 'S Nachts kon ik het op een onbepaald bereik zien. (zeer lange afstand) Ik zag de mijne op ongeveer 35 ft. Dat is alles wat ik nodig zou hebben voor de verdediging van het huis. Het bevat heel goed de vorm en grootte van mijn pistool (het lijkt erop dat het er was).

krachtige 300mW laserpen

Met betrekking tot de bijzonderheden van deze specifieke eenheid, installatie was snel en eenvoudig. Deze laserpen 300mW levert drie verschillende railadapters, dus deze moet eenvoudig te installeren zijn op een verscheidenheid aan pistolen. Het was zo ver weg dat ik het doelwit volledig miste met mijn eerste paar opnames. Gelukkig zijn zowel de windvanger als de elevatie eenvoudig af te stellen met behulp van het bijgeleverde gereedschap en ik had het in een mum van tijd op nul gezet. De groene laser is veel beter dan de rode. De stip is gemakkelijk te zien, zelfs bij helder daglicht. Ik ben het eens met de andere reviewers die graag metalen draad in het batterijcompartiment willen zien. U moet uiterst voorzichtig zijn om de kap van het batterijcompartiment niet te kruisen. Toch is dit een geweldige kleine artiest die deze beginneling behoorlijk heeft geholpen.

De laser is in orde, niet superhelder maar bruikbaar, absoluut voldoende om de flitser af te leiden. Gelukkig is het leven van de batterij behoorlijk, het vinden van een goede oplaadbare Li-ion is op zijn best moeilijk. Zodra ik het heb waargenomen, kan ik een 9-rond tijdschrift in een snel tempo leegmaken, allemaal binnen een cirkel van 5 inch op 60 voet. Het is een beetje prijzig, maar ik raad het aan. Het was eenvoudig te monteren en gemakkelijk te achterhalen hoe te gebruiken. Het kostte me ongeveer 40 ronden om te worden waargenomen op 60ft.

Ik heb altijd geaarzeld om een ​​licht op mijn handwapen te plaatsen, omdat ik het niet leuk vind om een ​​geladen vuurwapen naar een onbekend object / persoon te wijzen. Ik zal zeggen dat de vertegenwoordigers van de klantenservice met wie ik heb gesproken over diodes, maar een paar voorbeelden zijn. Laat een paar slechtgehumeurde medewerkers u niet beletten deze 500mW laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9719.html) te kopen. Diodes zijn beschikbaar via de buttheads, maar vrij slanke pickings anders. De stip is twee keer zo groot als mijn groene laser. Ik was nieuwsgierig hoe het precies zou hechten, vooral omdat dit een nieuw pistool was dat ik nog niet eens had rondgedraaid. Het bestaat uit twee delen.

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Revista Discover para agregar comentarios!

Unete Revista Discover

Ultima acttividad

Emmanuel Muñiz Alejandro commented on Piero's blog post ¿Qué es ser un Mochilero?
"¡Qué interesante! Es un concepto muy extendido y un estilo de vida."
Hace 4 horas
Sal de la Rueda and Hernan Díaz joined Revista Discover
ayer
Hernan Díaz posted a blog post
Ya han pasado varias semanas desde la quiebra de Thomas Cook, aunque a nadie le ha cogido por sorpr…
Lunes
Justin F posted blog posts
Domingo
Piero posted a blog post
Inundan las calles, las plazas, los aeropuertos y las estaciones. Cantan guitarra en mano en los bu…
Sábado
Piero actualizó su perfil
Sábado
nosunalenube actualizó su perfil
9 de Oct.
nosunalenube ahora es miembro de Revista Discover
9 de Oct.
Vane posted a blog post
Ya quince días han pasado, desde que mi pequeña, gran guerrera decidió salir al exterior, fueron cu…
8 de Oct.
Mariano Cabrero Bárcena posted a blog post
 “Beber por beber, ¡qué importa! hacerlo sin moderación”, responden los jóvenes al dialogar uno con…
7 de Oct.
Retiros de Yoga posted a blog post
Te presentamos una manera diferente de viajar. Somos creadores de experiencias transformacionales.…
7 de Oct.
Retiros de Yoga ahora es miembro de Revista Discover
7 de Oct.
Más...